نصب | +۱۰ هزار |
From ۱،۰۴۱ Rates | 4.3 |
Category | آموزش |
Size | ۴ مگابایت |
Last Update | ۱۴ آبان ۱۴۰۰ |
نصب | +۱۰ هزار |
From ۱،۰۴۱ Rates | 4.3 |
Category | آموزش |
Size | ۴ مگابایت |
Last Update | ۱۴ آبان ۱۴۰۰ |
*****کاملا رایگان*****
برای کسانی که با پخت شیرینی و کیک سروکار دارند برنامه "اصول شیرینی پزی" را آماده کردیم .
در این برنامه نکات و مطالب مهمی که در پخت شیرینی مفید و ضروری هست را گردآوری کردیم تا در پخت شیرینی برای شما مفید واقع شود.
در این برنامه مشاهده خواهید کرد:
• با این نکات یک کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید
• علت خراب شدن کیکها
• اشکالات رایج در پخت کیک
• نکات کلیدی برای هم زدن سفیده تخم مرغ
• 12 فرمان برای شیرینی پزی عید
• استفاده از پیمانه ها در شیرینی پزی
• آشنایی بهتر با سینی شیرینی پزی
• چگونه زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنیم؟
• دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت
• چند نکته مهم در تهيه دسرها، پودينگها و ژله ها
• روش کریستالیزه کردن میوه (میوه های قندی) در منزل
• نكات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی !
• نقش بیکینگ پودر در آشپزی و شیرینی پزی
• و دهها مطالب مفید دیگر
از امکانات این برنامه می توان:
• جستجوی پیشرفته
• گرافیک کاربر پسند
• همراه تصاویر
• تغییر فونت
• تغییر روشنایی
نام برد.