نصب | +۱ هزار |
از ۲۷۹ رأی | ۴.۴ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۸ آبان ۱۴۰۰ |
نصب | +۱ هزار |
از ۲۷۹ رأی | ۴.۴ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۸ آبان ۱۴۰۰ |
غذاهای یونانی معروفیت خاصی را دربین غذاهای کشورهای مختلف جهان دارند. آشپزی یونانی یک از گونههای آشپزی مدیترانه ایست که در ویژگی هایش با آشپزی ترکی، آشپزی ایتالیایی و آشپزی بالکانی مشترک است.
مواد اولیه پر مصرف در آشپزی یونانی، زیتون، روغن زیتون، سبزیجات و سبزی، پنیر، بادمجان، ماست، غلات و نان، ماهی و گوشتهای گوناگون مانند مرغ و خرگوش است.
بیشتر خوراکهای یونانی با نان پیتا سرو می شوند.در برخی جاها نان پاکسیمادی نرم شده را می خورند.در این برنامه طرز پخت انواع غذاهای یونانی را یاد میگیرید.