نصب | +۱۰ |
از ۲ رأی | ۲ |
دستهبندی | کتابها و مطبوعات |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۷ تیر ۱۳۹۶ |
نصب | +۱۰ |
از ۲ رأی | ۲ |
دستهبندی | کتابها و مطبوعات |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۷ تیر ۱۳۹۶ |
فرایندهای تولید مواد غذایی یا تکنولوژیهای بسته بندی انها،تاریخچه مواد غذایی و سایر موضوعات مرتبط با این صنایع در این کتاب خلاصه شده است مثل:
مواد نگهدارنده
افزودنیهای غذایی
طعم دهنده ها در مواد غذایی
انواع شکر
پاستوریزه کردن
بسته بندي فعال در صنعت مواد غذايي
صنعت نشاسته
فرآورده هاي غذايي پروبيوتيک
توليد پنير
تاریخچه ساخت شکر
نمك و حفظ رطوبت مواد غذايي
فرايند توليد کنسرو ماهی
ماست ودیگر نوشیدنی های تخمیری
فناوری نانو و صنايع غذايی