نصب | +۲ هزار |
از ۱ رأی | ۳ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۳ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ |
نصب | +۲ هزار |
از ۱ رأی | ۳ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۳ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ |
دستور پخت انواع غذاهای سنتی استانها به همراه تصویر....
طرز تهیه ی غذاهایی خوش مزه از نقاط مختلف کشورمان .....
با غذاهای محلی استان های ایران آشنا هستید؟
روش پخت کدام یک از آنها را می دانید؟
شامل:
"دمپخت میگو بوشهری"
"قیمه نثار"
"یتیمچه"
"مانی پلو غذای دامغانی"
"کوفته تبریزی"
"ماهی صبور جنوب"
"تتالی (غذای اراکی) "
" قلیه بادمجان غذای سنتی گیلان "
"آش انار شیرازی"
"کشک کدو، غذای کرمانی"
"طرز تهیه چکدرمه غذای محبوب ترکمن ها"
"هویج پلو شیرازی"
"آش دوغ اصل اردبیل"
"کوکوی لوبیا سبز تبریزی "
"اشپل وابيج - گیلانی"
"آش ترش مازندران"
"آش قُلقُل؛ غذای محلی شوشتر"
"خورش مرغ آلوی مشهدی"
"خاگینه ساده تبریزی - قی قناق"
و....