نصب | +۱۰ هزار |
از ۴۰۴ رأی | ۴.۲ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۴ آبان ۱۴۰۰ |
نصب | +۱۰ هزار |
از ۴۰۴ رأی | ۴.۲ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۴ آبان ۱۴۰۰ |
حلیم از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است که با گوشت و گندم یا بلغور پخته میشود و آش یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و.... که در این برنامه با طرز پخت انواع آنها آشنا می شوید.
آش انار را مهمان گیلانی ها باشید!
آش سه نگه سیر ( غذای محلی کردستان )
آش سبزی شیراز
آش رشته، بچه معروف آش ها
آش دوغ تبریزی، غذای کامل و مغذی
آش دوغ اردبیل
آش ترخینه دوغ (اراک)
آش حبوبات جوانه دار
آش بادمجان (ملایر)
آش بادمجان
آش آلو (ساوه)
آش شیر (تبریز، دریان)
آش غلغل (شوشتر)
آش قنبید غذای سنتی قم
آش کارن شیراز
آش غلغل (شوشتر)
آش مصطفی اراک
آش لپه پاییزی
آش نذری (گیلان)
آشنایی با روش تهیهی آش شلی
آشهای محلی استان زنجان
آشهای محلی استان یزد
خواص آش برنج و گشنیز همدانی
سه آش خوشمزه مخصوص بهار و تابستان
طرز تهیه آش آبغوره
طرز تهیه آش زغال اخته
طرز تهیه آش عباسعلی
طرز تهیه آش کشک
طرز تهیه آش ماست تبریزی
طرز تهیه آش ماست شیرازی تصویری
عدسی گندم، صبحانه ای برای تمام فصول
و ...