فرقی نمیکند ساکن ایران باشید یا خارج از کشور، هر جا که هستید، با آسانترین روش، یعنی با استفاده از نرمافزارهای پیامرسان میتوانید با خانواده، دوستان و همکارانتان در ارتباط باشید. همانطور که خودتان هم میدانید، تعداد اپلیکیشنهای ویژهی برقراری ارتباط کم نیست، ولی همیشه شرط اصلی کاربران برای انتخاب برنامه، کیفیت بالای آن است. برنامهی اسکایپ یکی از بهترین و محبوبترین اپلیکیشنها در زمینهی برقراری ارتباط تصویری و صوتی شناخته میشود.
اگر دوست دارید با خیال راحت جلسههای کاری، درسی و... خودتان را تشکیل دهید، گزینهای بهتر از اسکایپ پیش روی شما وجود نخواهد داشت. Skype در سال 2003 توسط مایکروسافت متولد شد؛ این پیامرسان نزدیک به دو دهه است که در فهرست برترین اپلیکیشنهای ارتباطی در دنیا قرار دارد.
از دلایل محبوبیت برنامهی اسکایپ، امکان اجرای روان آن روی همهی پلتفرمها است. در واقع اسکایپ وفاداریاش را به کاربرانش نشان داده و برای استفاده از این نرمافزار یک تجربهی فوقالعاده با در اختیار آنها قرار داده است. شما میتوانید Skype را در هر لحظه، بسته به موقعیت مکانی خود، روی گوشی همراه، تبلت و کامپیوتر اجرا کنید. از نقاط قوت این پیامرسان، قابلیت اجرا روی نسخهی آیاواس و اندروید است.
اسکایپ از همهی سیستم عاملهای قدیمی و جدید پشتیبانی میکند تا کاربران با در اختیار داشتن هر سیستمی، به این اپلیکیشن دسترسی داشته باشند. توجه داشته باشید، اگر سیستم به روز در اختیار دارید، بهتر است از آخرین ورژن این اپلیکیشن استفاده کنید تا بتوانید از همهی قابلیتهای آن بهره ببرید.
بعد از نصب اسکایپ از بازار، برای استفاده از برنامه باید به یکی از سرویسهای مایکروسافت وارد شوید؛ اسکایپ از سیستم عاملهای مایکروسافت ویندوز، اندروید، آیاواس، بلکبری، ویندوز فون، سیمبیان، لینوکس و مک اواس پشتیبانی میکند که میتوانید در یکی از آنها حساب کاربری بسازید.
اگر بار اولتان است که میخواهید به Skype وارد شوید، با کلیک روی گزینهی Create account یک حساب کاربری بسازید. در صورتی که از کاربران قدیمی اسکایپ هستید، تنها نام کاربری و رمز عبورتان را وارد کنید.
کار کردن با این برنامه به قدری لذتبخش و روان است که اغلب کاربران این برنامه دلشان میخواهد به طور کلی برای ارسال پیامک، تماسهای صوتی و تصویری به این اپلیکیشن مهاجرت کنند.
شاید در قدم اول کار کردن با این نرمافزار برای شما کمی سخت باشد، ولی با گذشت زمان از تکتک قابلیتها و امکانات اسکایپ سر در میآورید.
اسکایپ در کنار همهی خوبیهایش، یک قابلیت فوقالعاده دارد؛ بدون شک تماس تصویری، مهمترین علتی است که کاربران برای دسترسی به آن، به این برنامه مراجعه میکنند. در هر صورت همه میدانند، گل سرسبد اسکایپ، قابلیت تماس تصویری است. گرچه دیگر امکانات این برنامه هم حرفی برای گفتن دارند، ولی تماس ویدئویی Skype چیز دیگری است.
اگر بخت با شما یار باشد و به اینترنت خوب دسترسی داشته باشید، میتوانید از تماسهای باکیفیت اسکایپ نهایت لذت را ببرید. برقراری تماس تصویری کار سادهای است؛ برای این کار ابتدا مخاطب موردنظر را انتخاب کرده، سپس روی آیکون دوربین فیلمبرداری که بالای صفحهی نمایش قرار گرفته، کلیک کنید.
اگر از خرید شارژ و قبض تلفن خسته شدهاید، چارهی کار در دست اسکایپ است! با تماسهای رایگان این برنامه، میتوانید یک دل سیر با عزیزان، دوستان و... حرف بزنید. البته شرط رایگان حرف زدن در این اپلیکیشن، بعد از دسترسی به اینترنت، این است که مخاطب موردنظرتان هم به اسکایپ دسترسی داشته باشد.
برای اینکه بفهمید مخاطب مدنظرتان در تلفن همراه خودش، این برنامه را دارد یا نه، باید به فهرست مخاطبین اسکایپ نگاهی بیندازید. هر زمان قصد داشتید، مخاطب جدیدی به فهرست دوستانتان اضافه کنید (Add people)، میتوانید شمارهی تلفن او را وارد کرده یا با استفاده از نام کاربری مخاطب (آیدی) این کار را انجام دهید.
قابلیت کاربردی دیگر اپلیکیشن اسکایپ، تماس صوتی است. البته این قابلیت فقط ویژه اسکایپ نیست و اغلب پیامرسانها از این مزیت بهرهمند هستند. اگر بخواهید در فضای اسکایپ با فردی، تماس صوتی برقرار کنید، فقط به اینترنت نیاز خواهید داشت. در صورتی که خارج از فضای اسکایپ، قصد تماس صوتی با تلفن ثابت یا همراه دارید، باید اقدام به افزایش اعتبار کنید.
با اینکه طبق ادعای اسکایپ، برقراری تماسهای بینالمللی با استفاده از آن هزینهی کمی دارد، ولی کار از محکم کاری عیب نمیکند و بهتر است سراغ همان سرویسهای مخابراتی بروید. استفاده از سرویسهای مخابراتی داخل کشور از نظر ارزان بودن، به مراتب بهتر است.
علاوهبر اینکه امکان تماس تصویری به صورت فردی در نرمافزار اسکایپ وجود دارد، قابلیت برگزاری جلسه و تماس تصویری به صورت گروهی تا تعداد 50 نفر هم امکانپذیر است. اسکایپ با برخورداری از این قابلیت فوقالعاده، توانسته از نشستهای مهم مجازی مثل گروههای دانشآموزی، دانشجویی و ... میزبانی کند.
اسکایپ یک محیط عالی و مناسب فضاهای آموزشی و کاری به وجود آورده است. از قابلیتهای منحصر به فرد این برنامه، میتوان به امکان ضبط تماسهای صوتی و تصویری حین مکالمه اشاره کرد. با این ویژگی کاربردی، حتی اگر یک لحظه از گفتوگو و جریان جلسه یا آموزش غافل شوید، میتوانید بعدا به فایل ضبط شدهی جلسه مراجعه کنید.
جالب است بدانید، مکالمات (صوتی و تصویری) ضبط شدهی در فضای ابری این اپلیکیشن ذخیره میشوند. پس خیالتان از بابت پُر شدن فضای ذخیرهسازی تلفن همراه خاطرجمع باشد.
حقیقتا سازندهی اسکایپ با قابلیتهای کاربردی و جذابی که در این اپلیکیشن به کار برده، دست همهی رقیبانش را از پشت بسته است! اگر هنگام گفتوگوی فردی در نشست آموزشی یا کاری، سوالی برایتان پیش آمد، میتوانید با کلیک روی گزینهی «اجازه» صحبت کنید؛ البته در صورتی که فرد مقابل به شما اجازهی حرف زدن بدهد! هر زمان هم میخواستید موافقت خودتان با حرف شخصی نشان دهید، بدون نیاز به حرف زدن میتوانید روی گزینهی لایک (موافقت) بزنید.
همین امکانات ساده و کاربردی است که اسکایپ را به برنامهای ضروری برای خیلی از کاربران گوشیهای هوشمند تبدیل کرده است.
اسکایپ هوای کاربرانش را در همهی شرایط دارد، به خصوص زمانی که حرف از امنیت در میان باشد. اسکایپ همیشه برای حریم خصوصی کاربران ارزش قائل بوده و این موضوع را در عمل هم نشان داده است. اگر فقط قصد ارتباط با فهرست مخاطبین خود را دارید، با مراجعه به قسمت تنظیمات برنامه، میتوانید از قابلیت عدم دسترسی افراد مزاحم (جلوگیری از پیام و تماسهای افراد ناشناس) استفاده کنید.
با Skype میتوانید در محیطی دلنشین، لذت دور هم نشستن را تجربه کنید. اگر از کاربران این نرمافزار هستید، در رابطه با اسکایپ نظرتان را برای ما بنویسید. همچنین اگر در اجرای این برنامه با مشکلی مواجه شدهاید، میتوانید آن را با ما به اشتراک بگذارید.