نصب | +۱۰۰ |
از ۲ رأی | ۳ |
دستهبندی | پزشکی |
حجم | ۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ |
نصب | +۱۰۰ |
از ۲ رأی | ۳ |
دستهبندی | پزشکی |
حجم | ۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ |
گریپ فروت میوهای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ (گاهی سبز رنگ) و مزه ترش مایل به تلخی است (گاهی شیرین نیز میتواند باشد) گریپفروت احتمالاً از پیوند پرتقال و دارابی به دست آمده است.[۱]
این میوه دارای ویتامینها و ریزمغذیهای مختلف به ویژه ویتامین ث (۴۰ درصد نیاز روزانه بدن در ۱۰۰ گرم) است. همچنین دارای اسید سیتریک، فیبری به نام پکتین، قند (۸٫۶۱ گرم در صد گرم) است. نوع سرخ و صورتی آن آنتیاکسیدان مفیدی به نام لیکوپن در خود دارند. کاهش کلسترول، کمک به متابولیسم بدن برای سوزاندن چربیهای اضافی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و اثر بازدارنده در سرطان پروستات و روده بزرگ با توجه به خصوصیات آنتیاکسیدانی قوی و همینطور وجود فلاونوئیدی به نام نارژینین، از دیگر خواص این میوه است.[۲]، گریپ فروت را براساس رنگ گوشت آن به سه دسته سفید، صورتی و سرخ تقسیم میکنند.