مناجات امیر

مناجات امیر

Version مناجات امیر
Install +20 K
Category Religious
Size 6 MB
Last Update 2022 April 10
مناجات امیر

مناجات امیر

forat
Version مناجات امیر
Install +20 K
Category Religious
Size 6 MB
Last Update 2022 April 10
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

مناجات حضرت امیرالمومنین به همراه معنی

از دیگر دعاهای سوزناک و حال توبه و اظهار پشیمانی کردن، که تربیت کننده و انسان ساز است مناجات امیرمؤمنان (ع) در مسجد کوفه است که ساعت ها زمان می خواهد که با حال و توجه در کنار محراب آن حضرت خوانده شود، که متأسفانه امروزه اکثر زائران مسجد کوفه و محراب از آن غافل هستند حداکثر به بوسیدن محراب و دو رکعت نماز و یک عکس یادگاری بسنده می کنند.

مناجات حضرت علی (ع) در مسجد کوفه، دعایی مخصوص و مورد علاقه امام علی (ع) و از اعمال مسجد کوفه است. این مناجات، با ذکر شماری از ویژگی های روز قیامت و درخواست رهایی از عذاب آن روز آغاز و با اشاره به 23 صفت خدا و طلب رحمت از او پس از ذکر هر صفت پایان می یابد. برخی از عالمان شیعه، این مناجات را در باب اعمال مسجد کوفه آورده اند؛ اما سندی برای آن ذکر نکرده اند.




محتوای مناجات حضرت امیر

مناجات امام علی (ع) در مسجد کوفه دو بخش و 32 فراز دارد.


* بخش نخست آن با عبارت «اللهم انی اسئلک الامان...» شروع و با ذکر تعدادی از ویژگی ها و سختی های روز قیامت، از خدا رهایی، از آنها درخواست می شود. البته در این مناجات، نام قیامت به صراحت، نیامده، اما ویژگی هایی برای این روز ذکر شده که در قرآن نیز به آنها اشاره شده است از جمله :




• سودمند نبودن مال و فرزند


• پشیمانی خطاکاران


• شناخته شدن گناهکاران با چهره


• مجازات نشدن کسی به جای دیگری


• مفید نبودن عذرخواهی


• گریزان بودن از فرزند، همسر، پدر و مادر


• آرزوی گناهکاران که ای کاش می توانستند فرزند، همسر، برادر و قبیله را فدای خود کنند و از عذاب رهایی یابند.




* بخش دوم مناجات با عبارت «مولای یا مولای» در آغاز تمام فرازها شروع و خدا را با یکی از اسماء و صفاتش خطاب قرار داده و در برابر هر صفتی به عجز و ناتوانی انسان اشاره کرده و در پایان هر فراز رحمت خدا درخواست می شود.




در این مناجات، خدا با اسما و صفات مولا، مالک، عزیر، خالق، عظیم، قوی، غنی، معطی، حی، باقی، دائم، رازق، جواد، معافی، کبیر، هادی، رحمان، سلطان، دلیل، غفور، غالب، رب و متکبر خطاب شده است. در برابر، انسان با تعابیری همچون عبد، مملوک، ذلیل، مخلوق، حقیر، ضعیف، فقیر، سائل، میت، فانی، زائل، مرزوق، بخیل، مبتلی، صغیر، ضال، مرحوم، ممتحن، متحیر، مذنب، مغلوب، مربوب و خاشع بیان شده است.


User Reviews - 1,109 Rates
4.8 from 5
5
4
3
2
1
بهروز
بهروز
2022/12/19
بچه که بودم این دعا از تلوزيون پخش میشد با اینکه کم سن و سال بودم ولی خیلی دوست داشتم و گوش میکردم الان بعد سی سال تقريبا تمام هستی ام فدای امیر المومنین شده و سه مرتبه‌ روی ماه و نورانی امیر مومنان علی مرتضی را در عالم رویا دیدم و دل و جانم نورانی شده،فدات بشم آقا جان دلتنگت شده ام تنهایم نگذار
خوب بود عالی
خوب بود عالی
2023/04/09
عالی
گل رز
گل رز
2023/04/03
بسیار عالی و دلنشین ،،اجرکم عندلله