نصب | +۵ هزار |
از ۴۸ رأی | ۳.۷ |
دستهبندی | سبک زندگی |
حجم | ۳ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ |
نصب | +۵ هزار |
از ۴۸ رأی | ۳.۷ |
دستهبندی | سبک زندگی |
حجم | ۳ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ |
شیرینی به ماده غذایی اطلاق میگردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گسترده است که شکلاتها را هم در بر میگیرد. در اغلب شیرینیها، آرد و تخممرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین کننده بشمار میآیند.
شیرینیها در شیرینی فروشیهای ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می شوند. شیرینیهای خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگه داری برای مدت بالا را داشته باشند.
از معروفترین این شیرینیها میتوان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینیهای تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده شده باشد و برای نگه داری باید در محیط یخچال نگهداری شوند.
از معروفترین این شیرینیها میتوان به شیرینی خامهای و رولت اشاره کرد. ایران هم شیرینیهای اصیل قدیمی مانند گز و سوهان رادارد.