نصب | +۵ هزار |
از ۸ رأی | ۵ |
دستهبندی | تناسب اندام |
حجم | ۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۷ اسفند ۱۳۹۵ |
نصب | +۵ هزار |
از ۸ رأی | ۵ |
دستهبندی | تناسب اندام |
حجم | ۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۷ اسفند ۱۳۹۵ |
تخم کتان همانگونه از نامش بر می آید تخم گیاه کتان است، کتان از ۳۰۰۰ سال پیش بابل کشت می شده است. تخم کتان دارای دو گونه کلی می باشد، که عبارتند از تخم کتان قهوه ای و تخم کتان زرد یا طلایی. بیشترین انواع بذر کتان که از این دو گونه کلی به وجود آمده اند دارای ارزش غذایی یا ویژگی های تغذیه ای مشابهی می باشند و در تعداد اسیدهای چرب زنجیره کوتاه با هم برابر هستند. از دانه های کتان روغنی گیاهی استخراج می شود، که به روغن بذر کتان معروف است.