نصب | +۲ هزار |
از ۱۴۶ رأی | ۴.۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۳ اسفند ۱۳۹۳ |
نصب | +۲ هزار |
از ۱۴۶ رأی | ۴.۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۳ اسفند ۱۳۹۳ |
آش بادمجان (ملاير)
آشنایی با روش تهیه شله مشهدی؛ مشهورترین نذری مشهد ویژه محرم و صفر
آشنایی با روش تهیه آش جوشواره؛ غذای بومی بجنورد
آشنایی با روش تهیه خورش تره، غذای کردی
آشنایی با روش تهیه شیر پلوی تبریزی
روش تهیه مسما بادمجان شمالی و 9 راز خوشمزهتر شدن
آشنایی با روش تهیهی ته چین فیروزکوهی
آشنایی با روش تهیهی فندق قاتق؛ غذای گیلانی
آشنایی با روش تهیهی خورش قیمه یزدی
آشنایی با روش تهیهی فرنی فََشْکََلْ گیلانی
آشنایی با روش تهیهی کوکوی شیرین قزوینی
و....