نصب | +۵۰۰ |
از ۲۸ رأی | ۳.۹ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۴ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۶ مهر ۱۳۹۴ |
نصب | +۵۰۰ |
از ۲۸ رأی | ۳.۹ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۴ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۶ مهر ۱۳۹۴ |
آشنایی با روش تهیهی فندق قاتق؛ غذای گیلانی
آشنایی با روش تهیهی خورش قیمه یزدی
آشنایی با روش تهیهی فرنی فََشْکََلْ گیلانی
آشنایی با روش تهیهی کوکوی شیرین قزوینی
آشنایی با روش تهیه کمه جوش؛ غذای سبزواری
آشنایی با روش تهیهی خورش پیچاق قیمه؛ غذای اردبیلی
آشنایی با روش تهیهی بادمجان پلو؛ غذای قزوینی
روش تهیهی آش ماست؛ افطاری به سبک آذری
رشته خوشکار؛ شیرینی مخصوص گیلانیها در ماه مبارک رمضان
آشنایی با روش تهیهی قرمزه نخودچی؛ غذای اصفهانی
=آشنایی با روش تهیهی کباب زردک؛ شامی اصفهانی
آشنایی با روش تهیهی رشته پلو؛ غذای سنتی هشجین
روش تهیهی مجور کدو؛ غذای کرمانی
روش تهیهی شوید خولی؛ غذای گیلانی
روش تهیهی کوکوی لوبیا سبز؛ غذای تبریزی
آشنایی با روش تهیهی جعفری قورمه
روش تهیهی مانی پلو؛ غذای دامغانی
روش تهیهی شله ماش (ماشلِه شله)؛ غذای بجنوردی
روش تهیهی شش انداز بادمجان
روش تهیهی اسپه شله، آش محلی استان گلستان
یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی
روش تهیهی دیگچه مشهدی
خلال پلو؛ غذای دامغانی
گشنیز کباب با نان سنگک، ناهار آذربایجانی
روش تهیه خورش آلو گشنیز
فطیر دامغانی ؛ نان محلی
توگی سَرداغی ؛ غذای خراسانی
ترحلوا با هویج؛ افطاری همدانیها
خورش بامیه به سبک جنوبی
شیرینقورمه؛ غذای محلی گیلانیها
نان سوروک یزد
کنگرپلو؛ غذایی آهنین
غذای طالقانی تا نخوری ندانی
دوغ پاي؛ غذاي زاهدان
آبگوشت قنبيد ميل داريد؟
چلو دیزی (غذای کاشانی)
شیرازی پلو
خورش هویج (تبریز)
آش آلو (ساوه)
آش سبزی (شیراز)
و...