نصب | +۲ هزار |
از ۱۲۴ رأی | ۴.۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۵ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱ آبان ۱۴۰۰ |
نصب | +۲ هزار |
از ۱۲۴ رأی | ۴.۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۵ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱ آبان ۱۴۰۰ |
خوراک و غذای سنتی هندوستان وامدار ادویهها و گیاهانی کمنظیر این کشور است. غذاهای سنتی هندوستان به دلیل دستهبندیهای گستردهاش شناختهشدهاست. روش طبخ غذا در هند، منطقه به منطقه متفاوت است. هند بخاطر همین گوناگونی غذا که در بیشتر هتلها و تفرجگاههای هند آماده هست شهرت بسیار زیادی دارد که این خود بهنوعی یگانگی در میان این حجم از تنوع محسوب میشود.
ستون غذایی در هند شامل گندم، برنج و نخودچی، که هر کدام به نوبهٔ خود بسیار مهم هست. در دههٔ گذشته در اثر جهانی شدن خیلی از هندیها به قسمتهای مختلفی از دنیا مهاجرت کردند و تاثیرات فرهنگهای دیگر را به کشور خود وارد کردند. و این باعث شد تا بسیاری از غذاهای هندی شکل بینالمللیتری به خود بگیرد. امروزه در بیشتر کشورهای دنیا میتوانید غذاهای هندی را در میان غذاهای بینالمللی پیدا کنید. برای آموزش غذاهای هندی با این برنامه همراه باشید.