خواص ومضرات جوز هندی

خواص ومضرات جوز هندی

Version v۱.۰
نصب +۱۰۰
Category تناسب اندام
Size ۱ مگابایت
Last Update ۲۸ بهمن ۱۳۹۵
خواص ومضرات جوز هندی

خواص ومضرات جوز هندی

مریم فرتاش
Version v۱.۰
نصب +۱۰۰
Category تناسب اندام
Size ۱ مگابایت
Last Update ۲۸ بهمن ۱۳۹۵
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

جوز هندی معرب گوچ هندوک پارسی یا جوز بویا نوعی ادویه است. جوز هندی تخم سخت و خوشبوی درخت جوز بویا است که آرد می‌کنند و مصرف آن به عنوان ادویه صورت خشک شده در مناطق گرمسیری رواج بسیاری دارد. آنچه جوز هندی را به یکی از طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌های پرمصرف در غذا- به‌خصوص در مناطق گرمسیری- تبدیل کرده‌است، عطر و بوی تند و مطبوع آن است.


هر دانه را از خارج، پوسته سختی به رنگ قهوه‌ای متمایل به خاکستری در برمی‌گیرد و شیارهای عمیقی دارد که با جدا کردن این پوسته، دانه آن ظاهر می‌شود. دانه، سطحی چین خورده دارد و رنگ آن متمایل به خاکستری است. به طور کلی، جوز هندی در طولی حدود ‎۵/۲ سانتی‌متر و قطری حدود ‎۵/۱ سانتی‌متر شکلی شبیه به تخم‌مرغ دارد.

User Reviews - ۰ Rates
0 from 5
5
4
3
2
1