خواص ومضرات جوز هندی

خواص ومضرات جوز هندی

نسخهٔ v۱.۰
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی تناسب اندام
حجم ۱ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۸ بهمن ۱۳۹۵
خواص ومضرات جوز هندی

خواص ومضرات جوز هندی

مریم فرتاش
نسخهٔ v۱.۰
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی تناسب اندام
حجم ۱ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۸ بهمن ۱۳۹۵
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

جوز هندی معرب گوچ هندوک پارسی یا جوز بویا نوعی ادویه است. جوز هندی تخم سخت و خوشبوی درخت جوز بویا است که آرد می‌کنند و مصرف آن به عنوان ادویه صورت خشک شده در مناطق گرمسیری رواج بسیاری دارد. آنچه جوز هندی را به یکی از طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌های پرمصرف در غذا- به‌خصوص در مناطق گرمسیری- تبدیل کرده‌است، عطر و بوی تند و مطبوع آن است.


هر دانه را از خارج، پوسته سختی به رنگ قهوه‌ای متمایل به خاکستری در برمی‌گیرد و شیارهای عمیقی دارد که با جدا کردن این پوسته، دانه آن ظاهر می‌شود. دانه، سطحی چین خورده دارد و رنگ آن متمایل به خاکستری است. به طور کلی، جوز هندی در طولی حدود ‎۵/۲ سانتی‌متر و قطری حدود ‎۵/۱ سانتی‌متر شکلی شبیه به تخم‌مرغ دارد.

نظرات کاربران - ۰ رأی
۰ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱