نصب | +۵۰۰ |
از ۷۹ رأی | ۴.۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۳ اسفند ۱۳۹۳ |
نصب | +۵۰۰ |
از ۷۹ رأی | ۴.۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۳ اسفند ۱۳۹۳ |
آشنایی با روش تهیهی پای گوشت ایرلندی
بفرمایید بادمجان شکمپر! مادر غذاهای ترکیه
آشنایی با روش تهیهی پیراشکی سبزیجات به روش تونسی
آشنایی با روش تهیهی نان زیتون یونانی
آشنایی با روش تهیهی فلافل و 9 راز خوشمزهتر شدن آن
آشنایی با روش تهیهی شیر برنج پرویی
آشنایی با روش تهیهی مرغ ایتالیایی
آشنایی با روش تهیهی کاپدگَی؛ غذای تایلندی
آشنایی با روش تهیهی کوفته برنجی به سبک ایتالیایی
تهیهی کاناپس قارچ
میگو سوخاری؛ سحری هندی
هنکار بیندی (خان پسند)؛ غذای ترکیهای
قطایف، شیرینی محبوب کشورهای عربی در ماه مبارک رمضان
و...