نصب | +۲ هزار |
از ۳ رأی | ۳.۷ |
دستهبندی | تناسب اندام |
حجم | ۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱ اسفند ۱۳۹۵ |
نصب | +۲ هزار |
از ۳ رأی | ۳.۷ |
دستهبندی | تناسب اندام |
حجم | ۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱ اسفند ۱۳۹۵ |
زَردچوبه یا زَرچوبه (نام علمی: Curcuma longa ) نوعی گیاه و ادویهای است که از آن گیاه تهیه میشود. زردچوبه از رده زنجبیلوارها (Zingiberidae)، راسته زنجبیلها (Zingiberales)، تیره زنجبیلیان (Zingiberaceae)، گونه زردچوبهایها (Curcuma) است.
پودر زردچوبه به رنگ زرد تیرهاست که یکی از پرکاربردترین ادویه جات به شمار میرود. رویشگاه اصلی این گیاه هند است و قسمت اصلی ادویه معروف کاری را که در بسیاری از غذاهای هندی به کار میرود، تشکیل میدهد.